Friday, February 02, 2018

Segmen Jari Jemari Menari Bloglist


Assalamualaikum wbt..
Saya nak menjemput awak untuk join segmen dari sahabat saya nie yang bernama Cik Ika, tarikh tutup segmen nie adalah pada 20 Februari 2018..

Cik Ika mintak kita komen apa-apa saja pandangan pada blognya agar menjadi tampak lebih kemas dan teratur..

Okey, pada pandangan sayalah, blog Cik Ika dah cantik, bersih dan seronok jea bila singgah di sini.. Tapi mungkin awak boleh perkemaskan lagi kat widget Archives awak tue menjadi lebih ringkas.. Itu aje... hihi

Jom kita ramai-ramai join.. Best of luck..

10 comments:

  1. Hai akak :) Terimakasih akak sebab sudi join segmen ika yang tak seberapa and kasi komen membina. InsyaAllah. Ika take noted. Thanks again akak for your support.
    Salam perkenalan. hee

    ReplyDelete
  2. Wahhh! Gud luck ye.. ciktie teringin nak buat segmen camni juga.

    ReplyDelete
  3. jalan jalan sini :DDD azah pun ada join jugak. jemput singgah, ihiks

    http://zaza96.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
  4. Najihah pun joinnn
    https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2018/02/segmen-jari-jemari-menari-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama hehehehehehe

    ReplyDelete
  6. Hi, aida jalan-jalan sini dari segmen yang sama.. Nanti jemput singgah datang blog aida ^^

    https://sharifahaidahana.blogspot.my/

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers