GIVEAWAY SOUVENIRS PULAU JEJU BY SITIYANGMENAIP & SALBIAHM

3:03 AM



Assalamualaikum wbt..

Jemput join giveaway yang dianjur oleh Cik Siti dan Cik Salbiahm kita nie..

SOUVENIRS YANG BAKAL DIBERIKAN :

3 x Fridge Magnet Pulau Jeju (3 Orang Pemenang)
5 x Keychain Khas Pulau Jeju (5 Orang Pemenang)


Best of luck..


You Might Also Like

24 lovely notes

  1. cikyan pon dah join..good luck tau sis !

    ReplyDelete
  2. best jugak kalau menang ni. Good luck sis :D

    ReplyDelete
  3. terima kasih sudi join =)
    all the best..

    ReplyDelete
  4. heeee goodluckkkkkk. ray baru je sempat join

    ReplyDelete
  5. good luck..singgah and follow dari GA yang sama..

    http://caramelmacchiyato.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. cik timm pun join juga, salam kenal!

    ReplyDelete
  7. haiii. Mat datang blogwalking dari GA sama!

    ReplyDelete
  8. good luck shikin.
    aida memang suka tgk blog diorang ni.
    berjalan aje kerja nyer. best :)

    ReplyDelete
  9. Good luck awak! Ayu datang jenguk dari GA yg sama. hehehe

    ReplyDelete
  10. HAAAAI !! ada sesuatu untuk anda disini :

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2018/02/senarai-pemenang-giveaway-souvenirs.html

    ReplyDelete
  11. Thanks join GA dan follow blog kami ye. Jangan lupa check senarai pemenang di http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2018/02/senarai-pemenang-giveaway-souvenirs.html.

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Let's Talk (NO SPAMMER)

Top Commentators