Wednesday, January 24, 2018

First Instagram Giveaway By Mrs Pip

hi there, mrs pip nak announce GOOD NEWS kat korang semua ... yeah! mrs pip sedang melancarkan FIRST INSTAGRAM GIVEAWAY BY MRS PIP. so GA ni hanya boleh join kat IG saja ... giveaway berlangsung pada 24/1/2017 sehingga 14/2/2018 ya ... syarat syarat yang mrs pip kenakan pun sangat senang korang nak follow ... hadiah menarik menanti seorang pemenang bertuah ... ni giveaway pertama yang mrs pip buat untuk tahun 2018 ni, tapi kali ni buat kat IG la pula, selalu buat kat blog saja ... insya allah, tamat giveaway kat IG ni, mrs pip akan buat giveaway kat blog pula ... 


so, siapa siapa yang nak join First Instagram Giveaway by mrs pip ni, boleh KLIK LINK DI SINI ... hope korang ramai ramai akan support giveaway mrs pip ni ya ... hadiah yang disediakan pun menarik, tapi sedikit misteri .. haha, bab bab misteri nak bagi suspens ni lah best , buat korang tertanya tanya apalah hadiah tu ... kalau korang tak nak hadiah berbentuk GIFT, korang boleh pilih hadiah berbentuk CASH juga ... T_T

dah baca entry ni, jom klik link dan join ga mrs pip ... 


10 comments:

  1. Thanksss sgt2 Shikin, dah join siap sudi share lg entry mrs pip ....gudluck awak...

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya...

    psssttt terima kasih join Segmen Nak URL Blog #33. Blog anda ada di http://www.mialiana.com/2018/01/senarai-url-blog-33.html

    ReplyDelete
  3. confirm aida tak dpt join, shikin.
    aida takde ig :)

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

GooglePlus Followers