Birthday Giveaway by Mamapipie

10:51 AM




Assalamualaikum wbt..

Jom join dan support giveaway sahabat saya nie, Mamapipie.. 

Mamapipie mintak kita bagitau apa yang kita suka baca post kat blog beliau dan nyatakan sebabnya secara ringkas.. Kalu saya blogwalking dan menjadi silent reader kat blog Mamapipie, selalunya saya akan baca entri berbentuk Islamik.. Contohnya saya selalu baca 'Cara Solat Dhuha Dan Kelebihannya' dan buat bookmark entri nie kat lappy saya..

Sebab saya pilih entri nie adalah, kita selalu jarang nak buat solat sunat Dhuha dek melakukan aktiviti kehidupan kita yang sibuk.. Jadi untuk selalu mengingatkan saya tentang pahala yang berlipat kali ganda dan jugak untuk mengingatkan kita agar terus bersyukur dengan semua kenikmatan dunia yang kita dapat berterusan ini.. 

Okey, itulah serba ringkas tentang entri yang saya suka baca kat dalam blog Mamapipie, walaupun sebenarnya banyak lagi bacaan entri yang boleh dipilih...hihi

Okey, nak join, awak klik pada banner nie dan tarikh tutup giveaway nie adalah pada 25 Januari 2018, tepat jam 9.10 malam (disebabkan Mamapipie dilahirkan pada waktu tue).. 

Best of luck..



You Might Also Like

6 lovely notes

  1. good luck..cikyan pon suka jugak info keagaan mcm tu.. sbb bg maklumat berguna kat kita..kita kan manusia biasa kan, mudah lupa je...

    ReplyDelete
  2. Terima kasih shikin kerana support GA mama. Semoga kita semua semakin rajin melakukan solat Dhuha. Banyak sungguh kebaikan ya. Good luck ye

    ReplyDelete
  3. singgah dari giveaway yang sama :D goodluck awak. hihi. http://zaza96.blogspot.my/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  4. goodluck tau. segment dah ditutup so tunggu pemenang je skrg. ray singgah dr segmen yg sama

    ReplyDelete

❧ ✿ Terima kasih atas kesudian awak untuk tinggalkan nota di sini..✿ ❧

Let's Talk (NO SPAMMER)

Top Commentators